Parlem? 2016-10-16T19:54:55+00:00

Parla amb reflexe

Vols parlar amb reflexe? Consulta’m el que vulguis omplint el formulari i et respondré el més aviat possible.

Com et dius?

Quin és el teu e-mail?

Ets artista, empresari industrial o una altra cosa?

Escriu-me un missatge

Avís legal: Complint la normativa vigent en materia de protecció de dades personals (Llei 15/1999 del 13 de decembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal), t'informo que les teves dades personals formen part d'arxius responsabilitat de Xènia Viñas, essent tractats sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i l'enviament de butlletíns electrònics.

Les teves dades personals poden ser utilitzades amb la finalitat de mantenir-te informat dels esdeveniments, productes i serveis que puguin ser del teu interès. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancelació o oposició diriginte a aquesta adreça de correu electrònic.

Qui hi ha darrere de reflexe?

Hola! Sóc la Xènia Viñas, directora de reflexe. Un projecte molt personal que neix gràcies a la meva passió per les imatges.
Des de ben petita m’he sentit atreta per les imatges. I aquesta curiositat no ha parat d’ampliar-se amb els anys.

Vaig estudiar Art electrònic i disseny digital i em vaig especialitzar en fotografia i retoc fotogràfic. Després vaig entrar en l’edició de vídeo i pàgines web. Més endavant el 3D (imatges generades per ordinador) em va descobrir un món de possibilitats i em va permetre treballar a Londres una temporada.

Aquesta experiència va ser el punt d’inflexió que em va fer entendre, què volia fer, com volia treballar i per qui volia fer-ho. Les bases de reflexe començaven a assentar-se tot i que en aquell moment no n’era massa conscient.

En tornar a Barcelona, després de donar-me dosis extres de sol, mar i truita amb patates vaig tenir l’oportunitat d’aplicar el que havia ideat com a projecte. Realitzant unes quantes feines que  requerien el domini de vàries tècniques i a més a més, un concepte i una estratègia al darrere.

Per fi vaig lligar caps. Diuen que una imatge val més que mil paraules. Amb aquestes feines vaig entendre que estava buscant les mil paraules que hi havia al darrere de cada imatge, de cada projecte. Estava buscant el seu reflex.

Reflectir les personalitats i els projectes dels meus clients, utilitzant múltiples tècniques i medis, és el que millor sé fer. És el que més m’agrada fer.

El projecte no ha deixat d’expandir-se. El meu darrer aprenentatge ha estat el marketing online. Per a poder fer arribar aquests “reflexes” al públic dels meus clients.

Finalment, un dels trets més distintius de reflexe és la seva faceta sostenible. Aplicar pràctiques sostenibles, per reduir l’impacte mediambiental, és una actitud molt integrada en el meu dia a dia.
El pas lògic era adaptar aquestes pràctiques sostenibles al món de la publicitat i aplicar-les al meu projecte. Així vaig comprendre que estava fent publicitat sostenible.

I aquesta ha estat la història! Benvingut a reflexe, publicitat sostenible per emprenedoria artística i empresa industrial. Espero que puguem treballar junts ben aviat! reflexa’t!