industrial 2016-10-16T19:54:55+00:00

Reflexe per a l’empresa industrial

Una comunicació o una publicitat efectives, per a la teva empresa industrial, aconsegueixen fer arribar el teu producte, projecte o imatge d’empresa al teu client potencial. Poden inclinar la balança a favor teu en el moment de la compra. Com també poden incrementar la visibilitat d’un producte o projecte fent-lo més seductor. Reflexe ofereix aquest servei d’una manera integral i sostenible.

És un servei integral perquè estalvia temps i recursos creativament, centralitzant tots els serveis de producció. Pot abastar, de manera autònoma, des del desenvolupament de tàctiques i planificació d’accions fins a la producció de qualsevol mitjà publicitari, ja sigui fotografia, vídeo, etc. Una sola persona té el control total sobre el projecte i pot gestionar les teves peticions conversant de tu a tu.

Reflexe optimitza els recursos, siguin temporals, econòmics o materials. L’essència de la sostenibilitat és fer un ús òptim dels recursos naturals, que permetin que generacions futures en puguin disposar. Estalviar-te recursos per reduir l’impacte mediambiental, practicant publicitat sostenible, és un dels principals objectius de Reflexe.

Serveis per empresa industrial

Una imatge global clara i diferenciada de la competència ajuda a comunicar d’una manera coherent els productes que l’empresa ofereix. Transmetre adequadament els punts forts, els valors i en definitiva, la personalitat d’una empresa, és clau perquè els nostres clients ens tinguin presents. Perquè ens ubiquin positivament en relació a altres empreses.
Aquest servei abasta tot el material publicitari que entra en contacte amb el client. La gràfica, les ofertes o presentacions de producte, les fires comercials, la publicitat en revistes físiques o portals online… T’interessa millorar la teva imatge? Escriu-me aquí
Edició i publicació de vídeos de producte, campanya, promoció, entrevistes, presentacions. El vídeo és un dels mitjans publicitaris més populars. Una peça audiovisual amb un discurs coherent és una gran eina per als comercials, per explicar-se davant d’un client. També és una gran eina de captació de subscripció o compra durant una campanya de difusió online. Vols saber més? Parlem-ne.
Vols saber com acceptaria el teu mercat, un nou producte i et vols estalviar el cost de fabricar-lo? reflexe realitza prototips de productes en 3D amb un gran fotorealisme. Descobreix quina acceptació i perspectives de venda aconsegueix el teu nou model abans de manufacturar-lo. Consulta’m a través del formulari per a més informació.
Les empreses industrials coneixen la importància d’unes bones fotografies per presentar el seu producte, o el concepte que hi ha darrere del seu producte. Si busques aquest toc extra en les imatges del que manufactures contracta els serveis fotogràfics de Reflexe clicant aquí. Marca la diferència.
És un gran suport per als equips comercials poder disposar de presentacions multimèdia. Els permet explicar-se d’una manera molt més efectiva. Predisposa al client a tenir una resposta més positiva. Aquestes presentacions estan formades per vídeos, fotografies i disseny de textos amb animacions. I poden reproduir-se en qualsevol dispositiu. Per saber més, pregunta’m clicant aquí.