Apunta’t al book de fotos compartit el PizzaBook

Hola! Si et dediques a les arts, dansa, teatre, música i vols unes fotos impactants pel teu book de fotos, però tens un pressupost ajustat, pots apuntar-te al PizzaBook! I de què es tracta? Doncs és una sessió de fotos compartida amb 3 participants més. Comparteixes espai, temps, tipus d’il·luminació i costos amb els teus companys de set.

De les dues hores i mitja que dura la sessió, cada persona disposarà de 30 minuts per aprofitar al màxim totes les idees que vulgui posar en pràctica. A l’acabar donarà un cop de mà, si fa falta, a la resta de pizzabookeros.
Amb la mitja hora restant, repassarem les fotos i farem una primera selecció.

Uns dies després ja tindré les imatges editades, segons la complexitat que m’hagi demanat cada persona. Potser algú necessita un cartell per un espectacle, algú altre fotografies per promocionar-se, etc. Calculo que el resultat mínim serien tres fotografies per cap. Aquest tema quedaria definit amb cada participant abans de començar la sessió.

Podriem fer les fotos al meu plató a Cabrera de Mar o a algun lloc exterior consensuat amb el grup.

Clicant AQUÍ veuràs algunes de les meves últimes feines.
Si t’ha agradat la idea, omple aquest formulari i en parlem 🙂

Com et dius?

Quin és el teu e-mail?

Disponibilitat horària?
Dilluns a dijous 17:30-20:00Divendres 09:30-12:00Dissabte 17:30-20:00Qualsevol em va bé

Explica’m per a què necessites les imatges o quines idees t’agradaria provar, material extra, etc.

Si vols adjunta una imatge que s'assembli al que vols aconseguir

Avís legal: Complint la normativa vigent en materia de protecció de dades personals (Llei 15/1999 del 13 de decembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal), t'informo que les teves dades personals formen part d'arxius responsabilitat de Xènia Viñas, essent tractats sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i l'enviament de butlletíns electrònics.

Les teves dades personals poden ser utilitzades amb la finalitat de mantenir-te informat dels esdeveniments, productes i serveis que puguin ser del teu interès. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancelació o oposició diriginte a aquesta adreça de correu electrònic.

Deixa un comentari