arts 2018-03-06T19:37:18+00:00

Reflexe per a projectes artístics i el món de les arts

Necessites assessorament amb un espectacle o un projecte que està a punt de veure la llum i que vols donar a conèixer? Reflexe pot ajudar-te a aconseguir-ho.
Primer, parlarem del que fas i de què vols assolir amb els recursos de què disposes. Després triarem la ruta a seguir i definirem les eines i els canals de comunicació o publicitat més adients. Sempre buscant solucions creatives que siguin respectuoses amb el medi ambient.

Tan si el teu projecte necessita un ventall ampli de serveis com si només necessites unes fotos, obtindràs un resultat autèntic que seduirà a les persones a les quals vulguis arribar.
Reflexe ofereix també assessorament un cop la tasca s’hagi finalitzat, perquè puguis gestionar-te el projecte de manera independent, ja sigui publicant a la teva web, desenvolupant els teus canals de difusió en xarxes socials, etc.

Pots consultar tots els serveis tot seguit. Si en requereixes algun i no està en aquesta llista, fes-m’ho saber. Segur que trobarem una sortida creativa per aconseguir el que necessitis.

Serveis per emprenedoria artística

Ets actor/actriu, ballarí/na i necessites retrats fotogràfics que mostrin els teus registres o aptituds? o necessites tenir unes fotografies de la teva obra que no només la documentin, sinó que en reflecteixin l’essència? Pots aconseguir fotografies genuïnes, impactants, delicades…retrats, bodegons o una mescla de tot plegat. Per més informació contacta’m.
Una bona manera de presentar-te o presentar un projecte o un espectacle és mitjançant un vídeo promocional. Un videoclip, una entrevista, un petit curtmetratge. Ben preparat i amb una bona dosis de creativitat et proporciona visibilitat i arriba al públic que busques, utilitzant adequadament els canals per difondre’l. Clica aquí per veure un exemple.
Les pàgines web són una eina potentíssima per qualsevol tipus de difusió. Reflexe afegeix, a la construcció de la pàgina, un servei extra d’autogestió. Perquè aprenguis a pujar continguts, canviar estructures i així adaptar la teva web a les necessitats que vagin sorgint. Per qualsevol dubte en l’autogestió, també disposaràs d’assessorament un cop acabat el projecte.

Si necessites un book d’imatges però tens un pressupost limitat pots apuntar-te per una sessió de fotos Pizzabook. Tindràs unes fotos genuïnes i de qualitat per un preu compartit. Poden participar de tres a cinc persones. I la sessió de fotos dura entre dues i tres hores. Els participants comparteixen, espai, temps, recursos i ajuda mútua. Després cadascú rebrà les seves fotos per separat. Si vols apuntar-te, explica-m’ho clicant aquí

Des de la imatge publicitària del cartell de l’espectacle, al disseny del programa passant per el vídeo promocional o la difusió en xarxes…Per un espectacle petit o gran. Si necessites donar visibilitat i veu al teu espectacle, reflexe t’ajudarà pas a pas.