Fotografia amb concepte 2016-10-16T19:55:08+00:00

Project Description

Fotografia amb concepte

La fotografia amb concepte és una producció visual supeditada a un concepte principal. En aquest cas una fotografia i un vídeo que responen a una frase. Arrels orientals, expressió contemporània.

Alnouart és una escola de dansa amb personalitat. Però aquesta personalitat no estava definida, no s’entenia des de fora. Després d’una fructífera recerca i unes quantes reunions amb la directora i fundadora d’Alnouart. Vam trobar les característiques que la diferenciaven. D’aquesta feina en va sortir el concepte i la primera fase del projecte.

Després calia aconseguir reflectir aquest concepte en imatge. Amb el contrast entre el vestuari oriental i el contemporani vam trobar una bona manera de mostrar el que volíem explicar. La mateixa frase ens va ajudar a volar. Després van venir el retoc fotogràfic i l’edició de vídeo.

La veritat és que va ser un projecte molt divertit, molt agraït de fer i va tenir una gran acollida. I la personalitat del tipus de dansa que es practica a l’escola va quedar lligada a les imatges que la representen.