Catàleg ecodissenyat 2016-10-16T19:55:10+00:00

Project Description

Catàleg ecodissenyat · Reduint impacte mediambiental

Aquesta és la solució que va trobar reflexe, davant l’encàrrec del qual havia de ser el nou catàleg ecodissenyat de l’empresa Maquinaria Viñas. Necessitaven un catàleg que estigués lluny del catàleg convencional. I volíem intentar reduir costos i impacte mediambiental.

La solució va consistir a deixar el pes del contingut extens a la pàgina web de l’empresa i plantejar-nos un catàleg esquer i llaminer que promogués l’interès per la pàgina web i el canal de YouTube de Maquinaria Viñas. Vam trobar la solució en un catàleg tipus ventall amb la informació general en format introductori.

Vam reduir costos d’un 50% en paper i 45% en tinta. Econòmicament es va reflectir en una reducció del 30% perquè els catàlegs van necessitar força manipulació, però vam poder permetre’ns fer la quantitat que necessitava l’empresa pel calendari de fires.

Aplicar creativitat efectiva al disseny del catàleg ecodissenyat ens va donar molt bon resultat. L’efecte que ha provocat en els clients de Viñas i al públic en general ha estat molt positiu.
Per una banda hem aconseguit mostrar una imatge d’empresa que s’atreveix a fer un catàleg diferent, optimitzant recursos i alleujant la càrrega de matèria primera. I per l’altra banda hem relacionat directament el catàleg amb la usabilitat de la pàgina web de l’empresa.