Pàgina web per Ciclo Lunar 2016-10-16T19:55:08+00:00

Project Description

Pàgina web per Ciclo Lunar

L’edició d’aquesta pàgina web ha estat tota una aventura. El projecte de Ciclo Lunar estava encara per definir quan vam començar a treballar-la amb l’Ana Calderón. La idea necessitava concreció, presa de decisions i establiment de conceptes. Un cop vam tenir clar el contingut, l’ordre i el tipus de serveis que oferiria Ciclo Lunar, vam pensar que la millor opció per treballar era l’assessorament progressiu.

Reflexe ofereix la possibilitat d’edició web conjuntament amb l’usuari, perquè pugui ser completament autònom a llarg termini. Va resultar ser una molt bona decisió, perquè el perfil de la usuària necessitava un preu assequible, capacitat d’autogestió i estar present a cada pas del procés. Aquest perfil sol ser molt comú entre els emprenedors. També era vital que la web estigués adaptada a ordinador de taula, portàtil, tablet i mòbil.

La veritat es que les dues hem quedat molt satisfetes del look i la usabilitat final de la pàgina web. L’Ana va explicar-me que la gent del seu voltant veia que la pàgina era molt “seva”, molt pròpia de l’Ana. Ella em va dir que reflexava qui era ella, què volia fer i que això era el que més li agradava de la web. Tota una satisfacció, tenint en compte que el meu nom d’empresa és reflexe.

Aquesta web encara està en procés de desenvolupament. Continuem treballant per millorar temes tècnics i per avançar en publicitat digital i gestió de contactes i xarxes socials amb l’assessorament progressiu. No us perdeu aquesta pàgina si us interessa l’astrologia o l’art. Totes les precioses pintures que apareixen a la web són de l’autora.