Imatges 3D per prototips 2016-10-16T19:55:09+00:00

Project Description

Imatges 3D per prototips de sòcols

Les imatges 3D amb un alt fotorealisme són una molt bona opció per publicitar prototips. Permet a l’empresa poder saber quins productes tenen més bona acceptació abans de començar la producció. En aquest cas les imatges dels sòcols es van fer servir precisament per això.

Per poder estudiar amb precisió la valoració dels clients, les imatges 3D havien de ser atractives i el més semblants a la realitat possible. Vaig realitzar el modelatge, la il·luminació, la texturització i la captura de textures amb el material que em va proporcionar l’empresa. Uns dibuixos en autocad i unes mostres de diferents tipus de fusta.

El resultat va agradar molt en general i vam estalviar recursos econòmics a l’empresa. Alhora vam estalviar recursos materials i energètics perquè només els prototips ben valorats van ser fabricats. Aconseguint així reduir l’impacte de la producció en el medi ambient.

Si vols veure algunes de les imatges que vaig produir en 3D realitzant còpies en la meva època d’estudiant podràs veure-les clicant aquí.

Project Details

Categories: