Cartell amb fotomuntatge

M’agradaria que poguéssiu apreciar part del procés d’un cartell amb un fotomuntatge de les característiques d’Un Gullivert violinista. No sempre es veu què passa darrere les imatges que inunden els nostres sentits a diari.
L’Adriana i l’Irantzu són unes violinistes excel·lents. Tenen un gran talent. I a més a més disposen d’una entrega difícil de trobar, alhora de treballar juntes en la sessió fotogràfica.

Un cop vam tenir la idea clara del resultat que reflexaria el seu projecte, vam anar a la recerca del vaixell. En vam trobar un, en el restaurant Can Dimas de Mataró. Van ser molt amables i ens van deixar el vaixell en miniatura per poder-lo fotografiar.
Tot seguit vam dirigir-nos al plató de reflexe a Cabrera de Mar i allà vam realitzar totes les fotografies que més tard haurien de ser ajustades. Com podeu veure la sessió va ser molt divertida i el resultat final ens va agradar molt a totes!

Sempre un plaer treballar amb elles, aquí us deixo un enllaç on podeu trobar més informació sobre l’Adriana i l’Irantzu.

Deixa un comentari